Vogelvereniging Laarbeek
Einde 45 jaar voorzitterschap Hans Verbakel. Tijdens de algemene ledenvergadering op 20 maart 2018 is afscheid genomen van voorzitter Hans Verbakel. Hans was 45 jaar voorzitter van de vogelvereniging. Voor zijn bijzondere diensten en jarenlange inzet voor de vogelvereniging heeft het bestuur Hans voorgedragen aan de algemene ledenvergadering om hem te benoemen tot ere voorzitter van de vereniging. Dit voorstel werd met algehele stemmen aangenomen, en zo werd Hans benoemd tot ere voorzitter van Vogelvereniging Laarbeek. Hierna kreeg hij van de vereniging een blijvend aandenken aangeboden. De voorzittershamer werd overgedragen aan Tonny Vereijken.